NANOSOFT KEZELÉS

NCTF HA 135-NANOSOFT HIALURONSAVAS FELTÖLTŐ KEZELÉS

Mi is az a NANOSOFT kezelés?

Egy olyan feltöltő eljárás amivel az NCTF HA 135 ampullát, 3 szilikon kristályból álló mikropengével vezetjük a bőr alá.

Célja :

Ráncok csökkentése- szarkaláb, száj feletti terület, nyaki redők halványítása, eltüntetése.  Jelentősen kisebb pórusok.                                                      Szem alatti karikák kisimulása, elszíneződés halványítása.                                          Látványosan megfiatalodott, ragyogó bőr.

MI AZ NCTF HA 135? 

Egy sejtszinten ható rejuvenációs „koktél” egyedülálló termék, jelenleg Magyarországon az egyetlen CE engedéllyel rendelkező injektálható revitalizációs termék. 55+ hatóanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket, antioxidáns összetevőket, aminosavakat. A bőrt ugyanis nem elég töltőanyagokkal tölteni, fontos a bőr tápanyagokkal való ellátása, hogy az valóban egészséges és szép legyen. Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul: összehúzza a pórusokat, hidratál, anti-aging hatású, feszesít, visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Az NCTF steril folyadék, a felhasználás a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű és képes igazodni az életkor és a bőrminőség éppen aktuális igényeihez.


Föbb területek a szem,száj és nyak környéke. 

Árak:

1ml 40 000 Ft

2ml 50 000 Ft 

3ml 60 000 Ft