BBGlow és Tűs mezoterápia 

BBglow ragyogás kezelés!

Púderes bőrszín kezelés az egyenletes, selymes ragyogó bőrért. Mezopennel hialuronsavas ampullákat és steril bőrszínt  juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezért is hívják félig állandó alapozónak. A hatóanyag ampullák és a bőrszínű pigmentek együttes hatására:

Kiváló alkalomra, fáradt fakó dehidratált bőrre, hegek és pigmentfoltok halványítására. Homogenizálja az arcbőrt, kisimítja a rácokat hegeket, halványít és véd a napsütéstől.

3 az 1- ben kezelés mert tartamaz savas hámlasztást, peptides hatóanyagbevitelt mezopennel és a hipoallergén bőrszínű pigmentet. 

1. Lépés: a bőr előkészítése savas peelingezés 

2. Lépés: bőrproblémának megfelelő hatóanyag ampulla bevitele mezopennel a bőr mélyebb rétegeibe.

3. Lépés: bőröd természetes színéhez illő, hipoallergén  pigment bevitele a púderes hatásért. 

Eredmény: egyenletes, sima ,selymes bőr. Kezeléshez  magas hatóanyag tartalmú ampullákat használok a 2. lépésben, problémától függ milyen.

Jöhetsz akár: 

Kezelés után enyhe bőrpír előfordulhat,ami egy-két óra múlva elmúlik.

Tartóssága életmódtól is függ. Megfelelő utóápoló használata szükséges.

A tartósabb eredmény érdekében, ajánlott 1-3  kezerelés, minél többször annál tartósabb. De lehet alkalomszerűen is mert az 1 kezelés is nagyon látványos.Nyáron is alkalmazható.

Nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel.

Kezelés (60 perc) : 28 000Ft 

Arctisztítás + BBglow (90 perc): 32 000Ft 

Másnéven kollagén indukciós kezelés, amely során mikrotűk segítségével apró csatornákat szúrok a bőrbe, ezen keresztül juttatom mélyre a hatóanyagokat, ezzel tartós és  látványos eredményeket érünk el.  A megnyitott "mikro" csatornák egy órán belül spontán bezáródnak, így nem maradnak felszíni sérülések a bőrön

Mire jó?

Ráncfeltöltésre, pigment foltok halványítása, tág pórusok - pattanások kezelésére. Szóval, mindenre:) Hatóanyag koktéltól függ, épp milyen problémára használjuk. Bármilyen bőrtípussal jössz hozzám mezoterápiára, hyaluronsavat mindig tartalmaz a kezelés, mert minden bőrnek szüksége van hidratálásra. 

Mennyire fájdalmas?

A fokozatosság elvével dolgozom, ezért a legfinomabb módon kezdem a kezelést, majd attól függően erősítünk, mennyire vagy érzékeny.  Az eljárás során szükség esetén érzéstelenítőt is használok. 

Hatóanyagok: C-vitamin, Hyaluronsav, Q10, Koffein, Aminosavak, ABCE komplex, A vitamin,Ginkgo Biloba,Glikolsav, Gluthation, DNA

Kezelés ára (70 perc) 16 900 Ft- 19 900Ft ig

Hajkezelés mezoterápiával

Férfiakat és nőket érintő hajhullás ellen mezoterápiás kezeléssel eredményesen léphetünk fel.  Hatóanyagok kúra szerű alkalmazása segítségével dúsabb, egeszségesebb, fényesebb hajat kapunk. Az elveszített hajszálak visszanőnek és az újak megerősödnek.

Hajmezoterápia hatóanyagai :

vas,taurin,panthenol,rutinel,b-vitaminok

Kezelés időtartama 20 perc,  ára 10 000Ft / alaklom