BBGlow és Tűs mezoterápia 

BBglow ragyogás kezelés!

Púderes bőrszín kezelés az egyenletes, selymes ragyogó bőrért. Mezopennel hialuronsavas ampullákat és steril bőrszínt  juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezért is hívják félig állandó alapozónak. A hatóanyag ampullák és a bőrszínű pigmentek együttes hatására:

Kiváló alkalomra, fáradt fakó dehidratált bőrre, hegek és pigmentfoltok halványítására. Homogenizálja az arcbőrt, kisimítja a rácokat hegeket, halványít és véd a napsütéstől.

3 az 1- ben kezelés mert tartamaz savas hámlasztást, peptides hatóanyagbevitelt mezopennel és a hipoallergén bőrszínű pigmentet. 

1. Lépés: a bőr előkészítése savas peelingezés 

2. Lépés: bőrproblémának megfelelő hatóanyag ampulla bevitele mezopennel a bőr mélyebb rétegeibe.

3. Lépés: bőröd természetes színéhez illő, hipoallergén  pigment bevitele a púderes hatásért. 

Eredmény: egyenletes, sima ,selymes bőr. Kezeléshez  magas hatóanyag tartalmú ampullákat használok a 2. lépésben, problémától függ milyen.

Jöhetsz akár: 

Kezelés után enyhe bőrpír előfordulhat,ami egy-két óra múlva elmúlik.

Tartóssága életmódtól is függ. Megfelelő utóápoló használata szükséges.

A tartósabb eredmény érdekében, ajánlott 1-3  kezerelés, minél többször annál tartósabb. De lehet alkalomszerűen is mert az 1 kezelés is nagyon látványos.Nyáron is alkalmazható.

Nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel.

Kezelés (90 perc) : 28 000Ft 

Arctisztítás + BBglow (120 perc): 32 000Ft 

Másnéven kollagén indukciós kezelés, amely során mikrotűk segítségével apró csatornákat szúrok a bőrbe, ezen keresztül juttatom mélyre a hatóanyagokat, ezzel tartós és  látványos eredményeket érünk el.  A megnyitott "mikro" csatornák egy órán belül spontán bezáródnak, így nem maradnak felszíni sérülések a bőrön

Mire jó?

Ráncfeltöltésre, pigment foltok halványítása, tág pórusok - pattanások kezelésére. Szóval, mindenre:) Hatóanyag koktéltól függ, épp milyen problémára használjuk. Bármilyen bőrtípussal jössz hozzám mezoterápiára, hyaluronsavat mindig tartalmaz a kezelés, mert minden bőrnek szüksége van hidratálásra. 

Mennyire fájdalmas?

A fokozatosság elvével dolgozom, ezért a legfinomabb módon kezdem a kezelést, majd attól függően erősítünk, mennyire vagy érzékeny.  Az eljárás során szükség esetén érzéstelenítőt is használok. 

Hatóanyagok: C-vitamin, Hyaluronsav, Q10, Koffein, Aminosavak, ABCE komplex, A vitamin,Ginkgo Biloba,Glikolsav, Gluthation, DNA

Kezelés ára (90 perc) 26 000 Ft