Sminktetoválás

Szeretnél mindennap tökéletes sminkben ébredni? A strandon és sportolás közben sem kell attól tartanod hogy elkenődik a sminked. Sminktetoválás célja a szemöldök, száj, szemhéj hangsúlyozása, az előnytelen formák, hiányosságok korrigálása. Rendkívül kényelmes és praktikus, hiszen évekig sminkelt, ápolt megjelenést biztosít. 


BBglow,  másnéven állandó alapozó!

3 az 1- ben  kezelés, amely tartamaz savas hámlasztást, peptides hatóanyagbevitelt mezopennel  és a pigmentet. Púderes hatású, selymes bőr. Pórusöszzehúzó, ragyogást fokozó, pigmentfolt halványító kezelés, mely minden bőrtípúsra alkalmas.Természetes, hipoallergén összetevőket tartalmaz. Nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel.

BBGlow kezelés (90) perc : 22 000Ft 

Arctisztítás + BBglow ( 120 perc) : 24 000Ft 

Számomra mindig is fontos volt az igényes megjelenés, talán ezért is kezdtem el foglalkozni kozmetikával. Így másoknak is tudok segíteni, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.


A kozmetika, vagyis bőr ápolásán túl sminktetoválás lett a másik kedvenc tevékenységem, így szemöldök, szemhéj és ajaktetoválásban is számíthatsz rám.

A kezelések során a lehető legmodernebb eszközöket és prémium minőségű Maria Galland termékeket használok.

Gyere el hozzám, hogy minden reggel szívesen nézzél tükörbe! :)

Sánta Adrienn

Hydra'Global


Öregedésgátló hidratáló kezelés új generációja!

A hidratálás az első lépés a szépség felé. Új energiát ad a bőrnek, helyreállítja a természetes nedvesség egyensúlyát. Minden korosztály számára, minden bőrtípusra!

Elrontott tetoválásodra is van megoldás!


Ezzel az eljárással azonnal látható az eredmény, az arc illetve az egész test területén, legyen az bármilyen fajta (akár test pigment), vagy bármilyen színű (akár fehér, sárga vagy camuflage) pigment, ennek az eljárásnak a segítségével már az első alkalommal minimum 30%-ban halványítani tudjuk. Kozmetikai pigmentek esetében mondhatjuk, hogy néhány kivétellel már egy kezelés elegendő a tetoválás teljes eltüntetéséhez.